Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

O poză cu Angelina Jolie topless alături de un cal alb, scoasă la licitaţie


   O fotografie realizată de David LaChapelle în urmă cu 12 ani, în care actrița americană Angelina Jolie pozează topless alături de un cal alb, va fi scoasă la licitație de casa Christie’s, în luna mai, la Londra. Fotografia, despre care experții casei Christie’s spun că ar putea fi vândută cu 35.000 de lire sterline (41.000 euro), face parte dintr-un lot mai mare de imagini, care vor fi scoase la vânzare la licitația intitulată „Wild Side of Photography”, informează dailymail.co.uk.
   Această fotografie color, care nu a fost prezentată niciodată în public până acum, a fost realizată în 2001 și o prezintă pe celebra actriță americană, pe atunci în vârstă de 25 de ani, aplecându-se pe spate, topless, cu părul liber, lăsând la vedere unele dintre numeroasele ei tatuaje. Unul dintre acestea, realizat pe brațul stâng al actriței, conține numele „Billy Bob”, un omagiu adus soțului ei din acea perioadă, actorul Billy Bob Thornton. În prezent, Angelina Jolie nu mai are acest tatuaj, pe care l-a șters în urmă cu câțiva ani.
   Fotografia actriței, în prezent în vârstă de 37 de ani, va fi scoasă la licitație alături de o alta, în alb-negru, în care Angelina și Brad Pitt au pozat ca soț și soție, în 2005. Această imagine a fost realizată pentru un pictorial pentru revista W, înainte ca cei doi să anunțe oficial că formează un cuplu în viața reală. Acest clișeu alb-negru este estimat între 8.000 lire sterline și 12.000 lire sterline (9.300 euro – 14.000 euro). Ambele fotografii sunt incluse în secțiunea „Contemporary” a acestei licitații, în care principalele patru opere propuse spre vânzare aparțin controversatului fotograf american David LaChapelle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?