Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Navă extraterestră în sistemul solar?


Un obiect neidentificat de mărimea unei planete a fost văzut în sistemul solar, iar vânătorii de OZN-uri au început să se întrebe dacă nu cumva acesta reprezintă o navă extraterestră. Obiectul apare în câteva imagini surprinse de un telescop NASA, în apropierea planetei Mercur.
Cercetătorii de la NASA afirmă că apariția este rezultatul modului în care au fost prelucrate imaginile, dar sute de mii de utilizatori ai Youtube au văzut deja secvența surprinsă de telesco-pul Heliospheric Imager-1.
Experții sunt de părere că în sistemul nostru solar nu se ascunde nicio navă spațială. Imaginile surprinse de telescop au fost analizate de Laboratorul de Cercetări Navale al SUA, iar unul dntre experți a declarat că obiectul reprezintă de fapt imaginea lui Mercur cu o zi în urmă. „Oamenii de știință nu au reușit să scoată imaginea lui Mercur. Experții tehnici spun că problema în procesarea imaginii apare atunci când încearcă să scoată un obiect care se mișcă, iar pixelii se amestecă. Nu poate fi vorba despre o navă spațială de dimensiunea lui Mercur deoarece Mercur este de mărimea Lunii noastre și am știi acest lucru”, a declarat și astronomul Heather Couper.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?