Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Nimeni nu-şi dă demisia la Spitalul Militar


   Ancheta derulată la Spitalul Militar de Urgență Focșani de Corpul de Control din cadrul Ministerului Apărării Naționale în cazul apariției în presă a fotografiilor indecente este încă în curs. Reprezentanții MApN ne-au precizat că rezultatele verificărilor efectuate la Spitalul Militar din Focșani nu au fost încă prezentate ministrului Mircea Dușa, deoarece până ieri după amiază ancheta nu fusese finalizată. Contactat de reporterii noștri, comandantul Spitalului Militar, col.dr. Constantin Adochiței a spus că nu poate face nicio declarație oficială în legătură cu acest caz, deoarece este o anchetă în curs de desfășurare, iar în momentul în care va primi aprobarea de la superiorii săi va face declarații oficiale. Potrivit unor surse din Spitalul Militar, niciunul dintre cei care apar în fotografiile indecente nu intenționează să demisioneze din funcțiile pe care le dețin.
    Mai mult, aceleași surse ne-au precizat că fotografiile care au fost realizate în urmă cu 1 an și 7 luni au fost făcute publice de un angajat din Spitalul Militar, care își dorește să îl înlăture pe actualul comandant, col. dr. Constantin Adochiței de la șefia unității sanitare. „Nu au de ce să își dea demisia. Fotografiile au fost făcute de mai mult timp, dar făcute publice abia acum. Se dorește înlăturarea actualului comandant al spitalului, care, de doi ani de când e la cârma unității, a atras medici, a înființat linii de gardă, specialități noi, iar spitalul a fost clasificat într-o categorie bună. Există bănuieli, clar este că fotografiile au fost date de către cineva angajat la Spitalul Militar, care a fost prezent la acea petrecere”, ne-a spus sursa noastră.
    Reamintim că luni au apărut în presă mai multe fotografii indecente cu angajați ai Spitalului Militar. În fotografii apar comandantul spitalului, col. dr. Constantin Adochiței, purtătorul de cuvânt, locotenent colonel Sorin Ivan, care este și șeful Biroului de Resurse Umane, directorul financiar contabil Viorel Dănilă, farmacistul unității, Adrian Andronic, Gianina Bădărău, șef Birou Contabilitate și Liliana Macovei, angajată a Biroului de Contabilitate. Fotografiile sunt realizate chiar în incinta Spitalului Militar, în birourile de la Resurse Umane, în luna octombrie a anului 2011, la o petrecere organizată chiar de Liliana Macovei, cu ocazia zilei sale de naștere. În fotografii, cele două femei apar alături de șefii lor în ipostaze indecente și îmbrăcate sumar.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?