Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un şofer băut a intrat cu maşina într-un autoturism staţionat


   Un șofer din Cîmpuri, aburit de alcool, a ajuns cu mașina pe sensul opus de mers, unde s-a tamponat cu un alt autoturism, care staționa. În urma evenimentului rutier, ambii șoferi au fost răniți. Evenimentul s-a produs sâmbătă, la ora 12.33, pe DN 2L, în comuna Cîmpuri. 
   Potrivit polițiștilor, Constantin P., de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenta băuturilor alcoolice, respectiv 0,76 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia, care era oprit. În autoturismul oprit se afla Ionuț R., de 19 ani, din Vizantea Livezi. În urma accidentului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto. Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare, iar șoferul băut va fi tras la răspundere. 
   Un alt eveniment rutier s-a produs la Vulturu. Duminică dimineață, la ora 9.00, polițiștii din localitatea au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 204 D se află răsturnat un autoturism VW, care aparține unuia dintre fiii judecătorului Dorel Hărăbor. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că „O. Dorin Iulian, de 19 ani, a sustras autoturismul din localitate în jurul orelor 04.30, în timp ce se întorcea de la o petrecere. Polițiștii au mai stabilit faptul tânărul nu poseda permis de conducere. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?