Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Şoferi băuţi sau fără permise


   Polițiștii au depistat în tra-fic, duminică, mai mulți conducători auto care nu aveau ce să caute la volan pentru că erau băuți sau nu aveau permise de conducere. 
   La ora 23.00, polițiștii din Panciu l-au depistat pe Dănuț C., de 24 ani, din Mărășești, în timp ce conducea un autoturism Opel care avea autorizația de circulație provizorie  expirată din data de 27 februarie. Bărbatul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,77 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În aceeași localitate a fost depistat conducând băut și Costică P., de 61 de ani, din Galați. El avea o alcoolemie de 0,52 miligrame per litru alcool în aerul expirat. 
   La ora 00.55, în Focșani, Vasilică B., de 22 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autotu-rism, din cauza vitezei excesive într-o curbă și a alcoolemiei de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, a pătruns pe sensul opus de mers și s-a oprit într-un gard. Tânărul nu a fost rănit, dar s-a ales cu dosar penal. 
   Tot duminică, pe Bulevardul Independenței din Focșani, polițiștii l-au depistat pe Ciprian A., de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Toyota, având permisul de conducere reținut. 
Åži polițiștii din Nănești au întocmit dosar penal pe numele unui conducător auto băut. Panait P., de 51 ani, din Galați, a fost depistat în timp ce conducea un Fiat, având o concentrație de 1,07 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?