Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Casa unui bărbat din Jariştea a fost golită de hoţi


   Un bărbat din Jariștea, plecat la muncă în Italia, a rămas fără agoniseală după ce casa i-a fost călcată de hoți. Păgubitul, Aurel Vasile Tudosache, ne-a spus că hoții i-au furat bunurile din casă miercurea trecută, iar o zi mai târziu, un vecin a văzut că ceva este în neregulă și l-a anunțat. Când a ajuns acasă, omul și-a pus mâinile în cap. Casa era goală, hoții intrând în imobil prin forțarea ușii. 
   Aurel Vasile Tudosache ne-a precizat că prejudiciul este estimat la aproximativ 70.000 lei. Chiar dacă bunurile furate nu au fost recuperate până acum, omul vrea să le mulțumească polițiștilor din Jariștea și Odobești care s-au ocupat de cazul său, pentru modul exemplar în care și-au făcut treaba. „Casa a fost spartă miercuri noapte, iar joi m-au sunat vecinii și m-au anunțat. Au furat tot ce se putea, inclusiv televizoare, haine, lenjerii și multe altele. În total de vreo 70.000 lei. Au forțat ușa și au ajuns în casă. Au luat tot și apoi au vândut tot ce s-a putut vinde. Vreau să le mulțumesc polițiștilor din localitate și celor de la Odobești, care s-au ocupat de acest caz. Au reușit să-i identifice pe autori foarte repede și de aceea le mulțumesc pentru modul în care și-au făcut treaba”, a explicat Aurel Vasile Tudosache. 
   Åžeful Postului de Poliție din comuna Jariștea, agent șef principal Gelu Vlad, a confirmat incidentul și ne-a precizat că dosarul este în lucru la Secția de Poliție Rurală Odobești, cercetările fiind continuate de colegii săi de acolo. „Cercul de suspecți în acest caz este mare, iar cercetările sunt continuate de către colegii de la Secția Odobești”, ne-a transmis agent șef principal Gelu Vlad. Potrivit informațiilor pe care le-am primit de la păgubit, oamenii legii știu cine i-a golit casa, iar unul dintre suspecți ar fi părăsit țara după comiterea faptei. 
   La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul principal Bogdan Toader, ne-a declarat că sesizarea a fost primită joia trecută, dar și că autorii au fost identificați, ei fiind cercetați în stare de libertate în vederea documentării întregii activități infracționale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?