Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Concurs pe teme religioase, pentru o cauză nobilă


   Asociația „Sfinții Alexandru și Casian” din Focșani organizează în perioada 22-25 aprilie cea de-a II-a ediție a Concursului Național de Educație Religioasă „Lăsați copiii să vină la mine!”. Evenimentul se înscrie în proiectul de parteneriat intitulat „Iisus Hristos model în viața copilului” și se desfășoară cu binecuvântarea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.
   Concursul se va desfășura pe două secțiuni, și anume secțiunea chestionare și cea de lucrări artistice. În cadrul secțiunii chestionare sunt invitați să participe toți copiii, fără limită de vârstă, lucrările putând fi trimise până pe data de 25 aprilie la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani cu sediul pe strada Tinereții nr.2. Concursul se va desfășura pe data de 26 aprilie. Fiecare elev va achita suma de 6 lei, din care 2 lei îi revin cadrului didactic pentru xerografierea chestionarelor.
   La secțiunea lucrări artistice, copiii pot participa cu lucrări de pictură religioasă, icoană pe sticlă sau pe lemn, icoane pe hârtie sau tehnici ori cruci colorate, croșetate, împletite sau cusute. Taxa de participare este de 6 lei pentru fiecare copil înscris în concurs. Lucrările la această secțiune pot fi trimise până în data de 30 aprilie, la Asociația „Sfinții Alexandru și Casian”, cu sediul în strada Vămii nr.3 bloc 8 scara 2 apartament 31, Focșani, Vrancea.
   Fondurile colectate din organizarea celei de-a II-a ediții a Concursului Național de Educație Religioasă „Lăsați copiii să vină la mine!” vor fi donate unor copii sărmani și fără posibilități de a învăța carte, sub formă de rechizite școlare. Așadar, cu cât se vor înscrie mai mulți copii, cu atât numărul copiilor nevoiași ce vor putea fi ajutați va crește.
   Relații suplimentare cei interesați pot afla tri¬ mițând un e-mail la Asociația „Sfinții Alexandru și Casian”, la adresa ancaadriana.ilie@gmail.com.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?