Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

O femeie şi mai mulţi bărbaţi, acuzaţi că au tăiat ilegal arbori


   O femeie și trei bărbați au fost trimiși în judecată de procurori, care îi acuză că au tăiat și sustras ilegal material lemnos. Rică B., de 45 de ani, din Gura Caliței, este acuzat doar de tăiere ilegală de arbori, după ce în ziua de 10 octombrie 2010 a tăiat ilegal de pe proprietatea altei persoane opt arbori nemarcați. Prejudiciul a fost calculat la 3.151 de lei. Omul a recunoscut comiterea faptei, motivând că probabil a greșit granița.
   Procurorii focșăneni au trimis în judecată în același dosar, pentru  tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, pe Valentin M., de 22 de ani, și Dorina B., de 19 ani, ambii din Sihlea. În rechizitoriul întocmit pe numele celor doi tineri se arată că pe 22 ianuarie 2012 și pe 8 ianuarie 2013 au fost sancționați contravențional de mai multe ori pentru că au tăiat ilegal arbori. După acumularea mai multor constravenții, cei doi au fost trimiși în judecată.
   Un alt bărbat, de 29 de ani, din Cotești, a fost trimis în fața instanței după ce a tăiat un stejar care nu era marcat. Este vorba despre Ionuț D.. Fapta a fost comisă în data de 12 ianuarie 2013, prejudiciul fiind calculat la 638 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?