Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VREMEA în week-end


   Sâmbătă, în vestul, centrul și nordul țării valorile termice vor fi în scădere, vremea devenind mai rece decât în mod obișnuit la începutul lunii aprilie, cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua. În nordul Carpaților Orientali, iar noaptea posibil și în nordul extrem al Moldovei, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. În celelalte regiuni vremea va fi caldă, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza și seara și ploile, mai ales averse însoțite și de descărcări electrice, se vor semnala local în Moldova și izolat în rest. 
   Vântul va prezenta intensificări temporare în centrul, sudul și estul teritoriului, precum și la munte. Temperaturile maxime vor fi de la 7…8 grade în nordul extrem al Moldovei și în Maramureș până la 22…23 de grade în Muntenia și Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între 1 și 9 grade.  
   Duminică, în țară, vremea se va răci, mai ales în regiunile extracarpatice. Cerul va prezenta înnorări și îndeosebi după-amiază și noaptea va ploua pe arii extinse în sudul și sud-estul teritoriului, unde izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. În restul teritoriului, doar izolat va ploua slab.    Temperaturile maxime vor avea valori de la 6 grade în nordul Moldovei până la 15 grade în sudul și centrul țării, iar cele minime se vor încadra, în general, între -1 și 7 grade. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?