Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

„PNDR vine în satul tău“


   Câteva zeci de țărani din comuna vrânceană Nănești au participat, joi, la prima întâlnire organizată în cadrul acțiunii „PNDR vine în satul tău”, derulată de Agenția Națională de Pescuit și Dezvoltare Rurală. Prima etapă a acțiunii derulate în Vrancea mai cuprinde o întâlnire cu fermierii din comuna Măicănești, pentru ca, ulterior, în etapa a doua, pe parcursul lunii mai, să aibă loc întâlniri cu țăranii din comunele de munte ale județului.
   Oficialii Oficiului Județean de Pescuit și Dezvoltare Rurală Vrancea au precizat că această acțiune de popularizare a măsurilor de finanțare europeană se va derula în toate comunele județului. „Este prima acțiune din cadrul acestei caravane. Ne-am întâlnit cu fermieri din Nănești cărora le-au fost prezentate informații despre măsurile de sprijin acordate atât prin APIA cât și prin APDRP. Oamenii au fost interesați și ne-au solicitat informații punctuale pentru anumite tipuri de investiții”, a afirmat directorul Oficiului Județean, Gabriel Bărculescu.
   Concret, prin acțiunile de informare din cadrul acestei caravane se vor disemina informații privind consilierea antreprenorială pentru abordarea unei afaceri cu fonduri europene, întocmirea corectă a proiectelor, etapele obținerii finanțării, realizarea și respectarea graficului de eșalonare a plăților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?