Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Băiatul de 11 ani a murit din cauza unei infecţii


   Băiatul de 11 ani, din Slobozia Bradului, care a murit marți seară în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență, a murit din cauza unei infecții. Medicii legiști au efectuat ieri necropsia. Potrivit unor surse, aceștia au constatat că băiatul avea lichid în organe, cel mai probabil din cauza unei infecții puternice. Prin urmare, au fost prelevate probe și trimise la Institutul de Medicină Legală din Iași, unde se va stabili cu exactitate ce infecție a produs decesul copilului.
Între timp, o comisie formată din patru medici, constituită la nivelul Spitalului Județean, analizează procedurile medicale de care a beneficiat copilul în cadrul unității. În plus, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale fac la  rându-le verificări.
   Reamintim că marți după amiază, Samuel F., de 11 ani, a murit în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean. În urmă cu o zi, el ajunsese la Urgențe după ce se înțepase într-un cui, cu câteva zile mai înainte. Starea copilului s-a agravat, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, acesta a decedat.
   Copilul s-a înțepat într-un cui sâmbătă, iar până luni seara a fost dus de trei ori la Camera de Primire Urgențe din cadrul Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, dar nu i s-a administrat vaccin antitetanos.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?