Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Incendiu imaginar la Pandora


   Pompierii din Focșani au desfășurat, ieri, un exercițiu de gestionare a unui incendiu izbucnit la SCSandora Prod SRL Focșani. Tema acestuia a fost „Stingerea incendiilor la obiective din industria ușoară” și a inclus patru situații tactice. 
   În urma solicitării primite prin 112, la fața locului s-au deplasat 5 autospeciale,  respectiv 3 de lucru cu apă și spumă, una pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. În urma evaluării exercițiului, s-a constat că atât echipele de intervenție cât și personalul cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență au acționat conform planurilor de intervenție, fără a fi semnalate probleme deosebite. Astfel de exerciții se desfășoară periodic.
   În cursul acestei săptămâni, toate subunitățile de pompieri din județ au desfășurat exerciții cu forțe și mijloace în teren. Astfel, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vidra au participat la un exercițiu similar la Mănăstirea Lepșa din comuna Tulnici, Secția de Pompieri Adjud a executat un exercițiu de stingere a unui incendiu în localitatea Orbeni, județul Bacău, iar Stația de Pompieri Panciu a desfășurat un exercițiu la Primăria Movilița. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?