Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Gwyneth Paltrow îsi deschide salon de coafură


   Actrița americană Gwyneth Paltrow, care în ultimii ani a devenit și o personalitate în universul sfaturilor online din domeniul stilului de viață, își va deschide un salon de coafură la Los Angeles. Astfel, actrița s-a asociat cu antrenoarea ei de fitness Tracy Anderson pentru a lansa, pe 4 aprilie, un salon de coafură – pe care ele îl denumesc, în glumă, „un bar de uscat părul” – în cartierul Brentwood din Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.
   Tot pe 4 aprilie, Tracy Anderson, care antrenează multe vedete de la Hollywood, își va inaugura o nouă sală de fitness. „Suntem foarte încântate de asocierea noastră cu David Babaii pentru a deschide acest «bar de uscat părul», pe care îl vom pune la dispoziția membrilor salonului nostru din Brentwood. În timp ce clienții se transformă în femeile și bărbații care vor să devină, echipa lui David Babaii va realiza designul unei coafuri personalizate, în funcție de structura feței și a stilului de viață, dar și un regim ce include produse care să îi ajute să arate cât mai bine”, a declarat Tracy Anderson pentru cosmopolitan.com.
   Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele „Talentatul domn Ripley” (1999), „Dovada” (2005) și „Valentino” (2008) și a câștigat un premiu Oscar pentru rolul din „Shakespeare îndrăgostit”. Printre filmele sale recente se numără „Country Strong” și „Pericol nevăzut/ Contagion”. De asemenea, actrița a apărut în primele două filme din seria „Iron Man”, „Iron Man – Omul de oțel” (2008) și „Iron Man 2 – Omul de oțel 2” (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obținut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?