Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Bărbaţi în toată firea, speriaţi de acele de seringă


   Trei șoferi care au refuzat recoltarea probelor biologice au fost trimiși în judecată de procurori. Unul dintre inculpați a fost depistat în trafic atunci când se întorcea de la un Bal al Bobocilor. Georgian B., de 22 de ani, este originar din Dumbrăveni. El a fost oprit de oamenii legii pe Bulevardul București din Focșani, la data de 30 noiembrie 2012, pentru că circula cu viteză mare.
   În rechizitoriul întocmit pe numele tânărului se arată că acesta a acceptat doar proba de suflat, test a cărui valoare a indicat 0,57 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. La proba de sânge, Georgian a refuzat să mai meargă, susținând că are motive personale pentru care nu dorește să dea această probă. Cu toate acestea, tânărul a recunoscut că a băut la petrecere 330 mililitri de alcool.
Un alt dosar care va ajunge în instanță este cel al lui Florin C., de 33 de ani, din Vulturu. Potrivit rechizitoriului întocmit pe numele acestuia de procurori, el a fost protagonistul unui eveniment rutier, din care s-a ales cu răni. Accidentul a avut loc pe 4 octombrie 2012. La locul accidentului, polițiștii l-au testat pe șofer, care avea în aerul expirat o valoare a alcoolului de 1,10 miligrame per litru. Omul a refuzat recoltarea de probe biologice. În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut fapta.
   Åži cel de-al treilea șofer, depistat cu aceeași valoare a alcoolemiei în aerul expirat, a refuzat recoltarea, pe motiv că se teme de ace. Ionel D., de 32 de ani, din Tîmboiești, a fost oprit în trafic de polițiști, la data de 5 octombrie 2012. După testare, alcooltestul a indicat o valoare de 1,10 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ionel a recunoscut că a consumat două beri înainte de a urca la volan, dar a refuzat să dea probe de sânge pe motiv că îi este frică de ace.
   Cele trei dosare vor fi judecate de magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?