Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Porţi deschise, de Ziua Jandarmeriei


   Jandarmii vrânceni își sărbătoresc ziua pe 3 aprilie, anul acesta împlinindu-se 163 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. La nivel local, vor fi organizate o serie de manifestări dedicate acestui eveniment.
   Săptămâna aceasta se vor desfășura o serie de competiții interne, respectiv minifotbal, atletism, tenis de masă, aruncarea grenadei de mână și tir, etc. Pe data de 1 aprilie va avea loc Cupa Presei la Tir, jurnaliștii urmând a merge în poligonul de tragere Haret pentru a trage cu pistoalele jandarmilor. Pe data de 2 aprilie, între orele 10.00 – 12.00, va fi organizată „Ziua porților deschise”, la care sunt invitați să participe elevii a patru clase. De asemenea, va fi prezentat și un exercițiu demonstrativ de autoapărare de către jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil.
   Pe 3 aprilie, începând cu orele 11.00, în Sala Mare a Cercului Militar Focșani va avea loc Simpozionul „Jandarmeria Română 163 de ani de existență”, ocazie cu care va fi organizată și festivitatea de premiere a jurnaliștilor câștigători la Cupa Presei la TIR, precum și a câștigătorilor celorlalte competiții desfășurate în cadrul IJJ. Simpozionul va fi urmat de o recepție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?