Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Tinerii conservatori pregătesc un „Campionat de idei“


   Tinerii conservatori vrânceni își vor alege noua conducere a organizației pe 22 iunie. Data alegerilor a fost stabilită la adunarea regională organizată, sâmbătă, la Focșani unde a participat și președintele interimar al organizației de tineret a PC, Alina Cazanacli. În cadrul ședinței a fost făcută o analiză a evoluției tinerilor din organizații, dar au fost stabilite și datele conferințelor județene pentru desemnarea liderilor județeni, în vederea congresului național pregătit pentru septembrie-octombrie 2013.
   Președintele organizației de tineret a conservatorilor vrânceni, Cătălina Lupu, a anunțat acțiunile tineretului conservator pentru perioada următoare. Pe 27 aprilie va începe proiectul „Tinerii Vrancei”, o continuare a inițiativei de la Crăciunul trecut. De această dată, 15 tineri olimpici care au diferite probleme, vor fi sprijiniți cu fonduri sau cu un coș lunar cu alimente. Al doilea proiect este „Valorile Vrancei sprijină tinerii talentați”, prin care oamenii de succes din județ le vor vorbi tinerilor. Al treilea proiect este „Fă-ți un viitor la tine acasă”, dedicat tinerilor care au probleme la găsirea unui loc de muncă, la afirmarea în societate. Al patrulea proiect din acest an este, de fapt, un „Campionat de idei”, ocazie oferită tinerilor vrânceni să își afirme personalitatea.
   Prezent la întâlnire, președintele filialei județene a Partidului Conservator, Ionel Cel Mare, a arătat că sprijinirea tineretului este o prioritate politică. În acest sens au și fost făcute demersuri pentru a revitaliza taberele din Vrancea, de la Soveja, Gălăciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?