Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Două persoane rănite în două accidente, aseară


   Două persoane au fost rănite aseară, în urma a două accidente de circulație. Unul dintre evenimentele rutiere s-a produs pe drumul european 85, în zona Bachus, iar cel de-al doilea pe DN 2D, între Focșani și Bolotești.
   În accidentul de pe drumul european a fost lovită o femeie de 72 de ani, din Suceava, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure, după ce a coborât dintr-un autocar.  Din primele informații primite de la poliție, femeia ar fi fost acroșată cu oglinda mașinii. Ea a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru investigații medicale suplimentare. A fost diagnosticată cu politraumatisme prin accident rutier, traumatism cranio cerebral acut închis cu plăgi contuze frontale, traumatism cranio-facial și traumatism de glob ocular.
   Cel de-al doilea accident s-a produs între Focșani și Bolotești. Conform informațiilor primite de la polițiștii Serviciului Rutier, victima ar fi un zilier, care în momentul impactului s-ar fi deplasat pe mijlocul drumului național DN 2D. A fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale și i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Conform unor surse, bărbatul nu știa nici măcar cum se numește, iar polițiștii nu s-au putut înțelege cu el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?