Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Christina Aguilera, decisă să revină la silueta de altădată


   Cântăreața Christina Aguilera a declarat, în repetate rânduri, că nu o deranjează faptul că a luat în greutate și nici criticile formulate la adresa ei privind ținutele sale mulate care nu se potrivesc cu kilogramele în plus. Se pare, însă, că vedeta americană a decis să pună capăt perioadei în care și-a neglijat silueta. Christina Aguilera a dat primele semne privind o siluetă mai zveltă în ultimul ei videoclip – Feel The Moment – în care apare alături de Pitbull.
   Vedeta nu s-a sfiit să-și arate noua siluetă, miercuri, cu ocazia unui eveniment legat de sezonul 4 al emisiunii „The Voice”. Ea a apărut cu o rochie neagră, scurtă, silueta fiind marcată cu o curea. În 2012, cântăreața Christina Aguilera a părut hotărată să fie subiectul controverselor. Ea a declarat că este bucuroasă de faptul că a luat în greutate, că nu o interesează criticile privind ținutele sale mulate și a apărut chiar nud pentru coperta ultimului ei album.
   Christina Aguilera a împlinit, în decembrie, 32 de ani. Ea are un băiețel, Max, care a împlinit cinci ani în ianuarie, din căsnicia cu producătorul muzical Jordan Bratman. În prezent, vedeta are o relație cu muzicianul Matthew Rutler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?