Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

La închisoare pentru conducere fără permis


   Gabriel Bătrînu, din Gologanu, a fost condamnat în lipsă, la Judecătoria Panciu, la 2,2 ani de închisoare cu executare, pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis. El a fost depistat în această situație în toamna anului trecut, în timp ce se afla pe raza comunei Vizantea-Livezi.
   Potrivit rechizitoriului, pe 2 octombrie 2012, Gabriel Bătrînu a susținut în fața polițiștilor care l-au legitimat că are permis de conducere obținut în Italia. În urma demersurilor efectuate ulterior de oamenii legii, aceștia au aflat că bărbatul mințise și că el nu se afla în baza de date a autorităților din Peninsulă. De asemenea, pe data de 7 octombrie 2012, Gabriel Bătrînu a fost observat de polițiștii din Vizantea-Livezi la volanul autoturismului personal pe care l-a abandonat de teamă să nu fie luat, din nou, la întrebări.
   După comiterea faptelor, Bătrînu a plecat din țară, neprezentându-se la niciunul dintre termenele de judecată. El nu se află însă la prima încălcare a legii. Procurorii au arătat că în 2011, Gabriel Bătrînu a fost condamnat definitiv, de Judecătoria Focșani, tot pentru conducere fără permis, la 1,2 ani de închisoare cu suspendare. Din acest motiv, ei au cerut ca noua pedeapsă să fie executată în regim de detenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?