Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Biserica din Motnău a fost prădată de hoţi


   Hoții nu mai au frică nici măcar de Dumnezeu. La finele săptămânii trecute, persoane necunoscute până în acest moment au forțat ușa de acces în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Motnău, comuna Dumitrești, de unde au furat suma de 300 lei. Hoții nu au furat doar banii colectați din vânzarea lumânărilor, ci și pe cei din cutia milei. Fapta a fost sesizată la poliție sâmbătă, iar oamenii legii au deschis dosar penal de cercetare. Ei fac verificări pentru identificarea celor care au spart biserica.
   Nu este prima dată când hoții dau spargeri în lăcașurile de cult. La finele anului trecut, persoane necunoscute au spart chilia preotului de la Mănăstirea Recea, din comuna Dumbrăveni, furând o sumă importantă de bani. Preotul a sunat la poliție și le-a spus oamenilor legii că persoane necunoscute au pătruns în chilia sa, de unde au sustras bani și alte bunuri. În urma sesizării, oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări, stabilind că din chilia preotului au fost furați aproximativ 9.000 lei, câteva zeci de lire, dar și peste 20 de dolari. De asemenea, hoții au plecat și cu telefonul mobil al preotului.
   Tot anul trecut, una dintre bisericile din comuna Mera a fost spartă, iar hoții, care între timp au fost identificați, au furat inclusiv o evanghelie.

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?