Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

GALERIE FOTO: Echipa Colegiului „Edmond Nicolau“, campioană judeţeană la fotbal


   Echipa Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani este  câștigătoarea etapei județene a Campionatului Mondial Åžcolar de Fotbal- Bordeaux Franța, desfășurată la finele săptămânii trecute pe terenul Milcovul II din Focșani. 
   La nivelul județului Vrancea, întrecerea a fost organizată de Inspectoratul Åžcolar Județean. Deși a fost deschisă tuturor liceelor din Vrancea, la competiție s-au înscris doar trei echipe, respectiv cea a Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” Focșani, Liceului Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești și Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” Focșani.
   În urma meciurilor disputate sistem eliminatoriu, locul I i-a revenit echipei Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani, coordonată de profesorul Florin Danciu, pe locul II s-a clasat reprezentativa Liceului Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești, condusă de profesorii Aurel Åželaru, Ion Dumitru și Andrei Pioară, iar locul III le-a revenit celor de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani, conduși de profesorul Radu Bulancea.
   Câștigătoarea de la nivel județean va participa la etapa zonală de la Iași, unde va juca cu reprezentativa județului Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?