Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Poliţiştii au salvat de la moarte un tânăr cu probleme psihice


   Un tânăr din Focșani, cunoscut cu afecțiuni psihice, a fost salvat de la moarte de membrii unei patrule de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Focșani. Oamenii legii au găsit cureaua cu care acesta dorea să se spânzure, agățată de un stâlp.
   În noaptea de marți spre miercuri, la ora 00.20, o patrulă de Ordine Publică, formată din doi polițiști din cadrul Poliției municipiului Focșani, a observat pe strada Bîrsei, din cartierul Gară, un bărbat care nu-și justifica prezența în zonă. Atunci când i-a văzut pe oamenii legii, acesta a încercat să-i evite, fapt ce le-a atras atenția polițiștilor. Oamenii legii l-au legitimat pe bărbat și au stabilit că se numește Mihai Alexandru S., are 29 de ani și este din Focșani. Din verificări a mai rezultat că a plecat de acasă cu intenția de a-și pune capăt zilelor, după ce a avut un schimb de replici cu membrii familiei.
   În apropierea locului în care a fost găsit, polițiștii au observat o curea legată de un stâlp, cu ajutorul căreia bărbatul urma să-și pună capăt zilelor. Oamenii legii l-au dus la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, fiind internat în Secția de Psihiatrie, unde figurează în evidențe cu o boală psihică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?