Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Ponta: Guvernul susţine în totalitate obiectivele despre care a vorbit Băsescu în Parlament


   Premierul Victor Ponta a declarat, marți, că Guvernul susține în totalitate obiectivele despre care a vorbit președintele Traian Băsescu în Parlament. „Președintele Băsescu a vorbit în Parlament despre obiective importante ale României, pe care Guvernul le susține în totalitate. Vorbim de apartenența la UE, la NATO, parteneriatul strategic cu SUA, intrarea în spațiul Euro și în spațiul Schegen. Acestea sunt obiective fundamentale pe care Guvernul pe care-l conduc le susține, le are în programul de guvernare”, a spus Ponta.
   El a acuzat faptul că, în ciuda acestor lucruri, vor exista în continuare consilieri prezidențiali sau analiști care, fie din prostie, fie din ticăloșie, vor vorbi despre cum se duce România înspre Rusia sau Kazahstan. „E important să auziți ce spune președintele țării, ce spune prim-ministrul. Evident că asta nu înseamnă că nu o să citiți în continuare tot felul de consilieri prezidențiali sau analiști care, fie din prostie, fie din ticăloșie, vorbesc mereu de cum ne ducem noi nu știu unde, în Rusia, în Kazahstan sau mai știu eu unde”, a spus Ponta.
   Potrivit lui Ponta, obiectivele fundamentale ale României sunt foarte clare și însușite de președinte, de prim-ministru și de Guvern. „Tot ce ține de Guvern ca să ne atingem aceste obiective fundamentale vom face. Sunt lucruri care nu țin de România, în primul rând – nu de Guvern – care țin de un anumit climat politic în țări din UE și acolo trebuie să muncim”, a mai spus Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?