Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Jucării pentru copiii din grădiniţe


   Preșcolarii din grădinițe se vor putea juca educativ cu jucării noi și frumoase oferite în cadrul Proiectului pentru Reforma Educației Timpurii (P.R.E.T.). Acesta este al treilea transport cu jucării ce ajunge în județul Vrancea în cadrul acestui proiect inedit inițiat de Ministerul Educației.
   Proiectul „P.R.E.T” a debutat printr-o sesiune de formare a cadrelor didactice din învățământul preșcolar, iar din luna noiembrie 2011 au sosit pentru copii și jucăriile.
   De această dată s-au primit mulaje care să îi ajute pe copii în educația privind igiena dentară, dar și păpuși, marionete, semne de circulație și balanțe cu numărătoare. Sunt în total 198 de jucării care vor fi livrate grădinițelor cu personalitate juridică din județ, în funcție de necesități. „Jucăriile sunt gândite pentru realizarea obiectivelor curriculumului național. Sunt pe diverse categorii de activități „, a spus Adrieana Soare, director la Grădinița nr. 23 din Focșani. La această unitate de învățământ directorii sunt așteptați pentru a prelua jucăriile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?