Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ: VIDEO – Afaceristul Liviu Jitea şi alte şapte persoane au fost arestate


   Omul de afaceri Liviu Jitea și alte șapte persoane au fost arestate preventiv, în această dimineață, de magistrații Tribunalului Galați, în dosarul afacerilor ilegale cu alcool cu un prejudiciu de opt milioane de euro. 
   Procurorii DIICOT au propus arestarea preventivă a lui Alexandru Bortoș, Lucian Datcu, Mircea Liviu Jitea, Raluca Milea Florența, Mona Ionescu, Neculai Bica, Mihai Viorel Tucan, Valentina Tucan, Ciprian Neagu, Nicuța Robu, Antoaneta Iuliana Georgian, Stoica Cristea, Decebal Vasile Taranciuc, Dănuț Panciu, Marian Guțan, Marian Cătălin Irimia, Costică Crăiță, Ionuț Marianov Grăjdeanu.
Ulterior, magistrații Tribunalului Galați au emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pentru Liviu Jitea și alte șapte persoane, respectiv Raluca Milea, Mona Ionescu, Lucian Datcu, Cristea Stoica, Neculai Bica, Mihai Tucan și Alexandru Bortoș. Ceilalți au interdicție de a nu părăsi localitatea timp de 30 de zile.  iar procurorii au făcut recurs la decizia instanței.
   Sâmbătă, omul de afaceri Liviu Jitea, liderul grupării de contrabandă cu alcool, și alte 17 persoane au fost reținute de procurorii gălățeni, după ce vineri, procurorii și polițiștii au făcut, 59 de percheziții în Vrancea, Galați și Brăila, la 75 de persoane suspectate că prin contrabandă cu alcool au produs un prejudiciu estimat la opt milioane de euro.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?