Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni


   O femeie de 63 de ani, din Focșani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, iar apoi a fost trimisă la spitalul din Galați, după ce a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs ieri, în fața Åžcolii Gimnaziale „Anghel Saligny” din Focșani. 
   Din cercetările polițiștilor a reieșit că Åžtefan B., de 38 de ani, din Focșani, în timp ce conducea un Opel, a efectuat virajul la stânga fără să-i acorde prioritate de trecere Saftei E., care se angajase regulamentar în traversarea drumului. Acum,  bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. „Din primele cercetări a rezultat că șoferul unui autoturism marca Opel Astra, în vârstă de 38 de ani, din Focșani, în timp ce se deplasa pe strada Moldova a efectuat virajul la stânga pe strada Cezar Bolliac fără să-i acorde prioritate de trecere unui pieton, în vârstă de 63 de ani, care se angajase în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. În urma accidentului, pietonul a fost rănit grav. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, ne-a declarat inspectorul Ionuț Groza, din cadrul Biroului Rutier Focșani. 
   Imediat după accident, victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani. Medicii au diagnosticat-o cu „traumatism cranio-facial, traumatism umăr, coloană cervicală, torace și de bazin, otoragie dreaptă”, iar după ce i-au acordat primul ajutor au decis să o transfere la Spitalul de Neurochirurgie din Galați. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?