Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Ziua Mamei, sărbătorită la Biblioteca Răcoasa


   Biblioteca Publică din comuna Răcoasa a găzduit, ieri, activitatea intitulată „Mamei, primăvara în dar”, dedicată zilei de 8 Martie. Organizată în parteneriat cu Åžcoala nr. 1, aceasta a cuprins un concurs de cultură generală, dar și unul de karaoke. „Activitatea a fost organizată la inițiativa elevului Bogdan Baniță, din clasa a VI-a, care a cântat la orgă”, ne-a declarat bibliotecarul Ghiță Vlădoiu.
   Tot în cadrul activității a fost inițiat și proiectul „Floarea Speranței 2013-2023”. „Din funduri de sticlă din plastic s-a confecționat câte o petală de floare, sub care fiecare participantă a pus câte un bilețel, în care a scris ce crede ea că se va întâmpla în următorii 10 ani, ce speranțe are pentru viitor. Bilețelele vor fi păstrate și desigilate peste un deceniu și atunci vom afla dacă visele fetelor de azi s-au îndeplinit sau nu”, a mai spus Ghiță Vlădoiu.
   La evenimentul de ieri, olimpicele școlii au avut calitatea de invitate speciale, „ca o recompensă pentru rezultatele bune la învățătură obținute”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?