GALERIE FOTO: Zi festivă la ISU Vrancea – Pompieri avansați în grad și voluntari recompensați

0
1174

Zi încărcată de emoție la Inspectoratul pentru Situații de Urgența „Anghel Saligny” al județului Vrancea cu prilejul avansării în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, de Ziua Națională a României, a 6 cadre militare, precum și recompensării a 26 voluntari cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Voluntariatului.

Ceremonia militară a avut loc luni dimineață la sediul instituției. Într-o atmosferă festivă, cadrele militare care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă au fost înaintate în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad.

Inspectorul șef, colonel Chiscop Flaviu a schimbat tresele pe umerii colegilor care, începând de luni vor purta noile grade, astfel: maistru militar clasa I Ștefănescu Florin, plutonier adjutant șef Busuioc Sorin-Irinel, plutonier adjutant Butuc Cristi, plutonier adjutant Chipăilă Sorin, plutonier adjutant Dănilă Liviu și plutonier major Neguț Ionuț. De asemenea, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, au fost recompensate 10 cadre militare cu Acordarea de Diplome de Merit, iar 34 cadre militare cu Citarea prin Ordin de Zi pe Unitate. Transmitem sincere felicitări tuturor celor recompensați, dorindu-le și în viitor, reușite în îndeplinirea misiunilor.

Dat fiind că, în fiecare an, la data de 5 decembrie, aniversăm Ziua Internațională a Voluntariatului, pentru activitatea desfășurată și rezultatele obținute în cadrul programului ”Salvator din pasiune” au fost recompensați, cu Diplome de Excelență voluntarii: Roșu Floricica Marilena și Pîrvu Gabi Ion. De asemenea, alți 24 voluntari au primit Diplome Aniversare.

În cadrul programului „Salvator din pasiune„, activează 62 de voluntari, care intervin alături de pompierii profesioniști, în gestionarea situațiilor de urgență. Cu această ocazie, mulțumim tuturor voluntarilor ISU Vrancea pentru altruismul și pasiunea cu care își execută misiunile încredințate. Tuturor celor care își dedică timpul pentru a ajuta comunitățile și semenii care sunt în nevoie, le urăm un sincer și călduros ”La mulți ani!

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here