Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Poliţiştii, jandarmii şi pompierii au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor


   Polițiștii, jandarmii și pompierii au împânzit, ieri, străzile orașului. Ei au avut de îndeplinit o misiune specială, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Oamenii legii nu au aplicat sancțiuni, ci le-au oferit flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor care se aflau la volan sau ieșiseră pe jos la plimbare ori cumpărături.
   Ieri, la fel ca și de 1 Martie, polițiștii Serviciului Rutier au lăsat procesele verbale de contravenție la sediu și au ieșit în trafic pentru a le împărți șoferițelor flori. Acestea au fost trase pe dreapta, iar oamenii legii le-au urat „La mulți ani” și le-au oferit câte o floare. Același lucru l-au făcut și polițiștii de Proximitate, care au împărțit focșănencelor 600 de flori și felicitări. Reprezentantele sexului frumos au fost oprite de polițiști și „sancționate” cu câte o lalea și o felicitare tip calendar. Nici jandarmii nu s-au lăsat mai prejos, ei oferindu-le femeilor pe care le-au întâlnit flori.
   „Astăzi (ieri-n.r.), de 8 martie, se celebrează femeia la toate vârstele, zâmbetul, gingășia, generozitatea și dăruirea ei. Nici jandarmii vrânceni nu au uitat însemnătatea acestei zile și au oferit doamnelor și domnișoarelor aflate pe străzile Focșaniului câte o floare și un gând frumos de primăvară. Totodată, nu au fost uitate nici doamnele din instituțiile, cu care jandarmii colaborează. Jandarmii vrânceni doresc tuturor femeilor o primăvară în care căldura, frumusețea și vitalitatea acestui anotimp să se regăsească în sufletele gingașe, precum și în tot ceea ce le înconjoară. La mulți ani!”, a transmis plutonier adjutant Adrian Costescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea.
   Tot ieri, pompierii vrânceni au avut de îndeplinit o misiune deosebită. În municipiul Focșani, pompierii au dăruit flori și zâmbete și au făcut urări doamnelor care au trecut prin Piața Unirii și Piața Sud, în municipiul Adjud au fost prezenți în zona Bulevardului Republicii, în orașul Panciu în zona magazinului Zanfir, în comuna Soveja în apropierea Åžcolii cu clasele I-VIII „Simion Mehedinți” și în comuna Vidra au fost în apropierea magazinului Panrex. „În această zi specială, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Anghel Saligny» al județului Vrancea dorește tuturor doamnelor și domnișoarelor ca această primăvară să le aducă bucurii, dragoste și speranță. La mulți ani!”, a transmis locotenent colonel Flaviu-Dorel Chiscop, inspectorul șef al ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?