Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Vânzător de parfumuri de „firmă”, luat la întrebări de jandarmi


   Un tânăr din județul Galați, care încerca să vândă parfumuri de „firmă” la colț de stradă, a fost luat la întrebări de jandarmi. El a rămas fără marfă și s-a ales și cu dosar penal pentru „punere în circulație fără drept de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
   Luni, în jurul orei 10.30, lucrătorii din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil au observat în parcarea unui supermarket, un bărbat care oferea spre vânzare, persoanelor aflate în trecere, diferite parfumuri. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul se numește Gheorghe C., are 26 de ani și este din comuna Barcea, județul Galați. El avea asupra sa 12 parfumuri ce purtau numele unor mărci consacrate.
   „Jandarmii i-au solicitat celui în cauză să prezinte documentele de proveniență pentru bunurile găsite asupra lui, acesta neputând prezenta niciun document și declarând verbal că nu are, că știe că sunt bunuri contrafăcute și că le oferă spre comercializare cu suma de 10 – 20 lei bucata. Celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, (…), documentele împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării urmând a fi predate la IPJ Vrancea – Serviciul de investigare a fraudelor”, au transmis jandarmii vrânceni, prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?