Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

„Copilului meu îi apar pete roşii pe corp, după fiecare baie. Să mă alarmez?”


   O cititoare, Diana B., de 35 de ani, din Câmpineanca, vrea să afle de la medicul Dănuț Ceamburu dacă este ceva în neregulă cu copilul ei, căruia după fiecare baie sau duș îi apar pete roșii pe corp. „Bună ziua! Am un băiețel de 3 ani și jumătate, căruia după fiecare baie sau duș îi apar pete roșii pe burtă și pe spate. Să  mă alarmez? Este ceva în neregulă? Ce tratament trebuie să îi dau și la ce medic trebuie să îl prezint? Mulțumesc”.
   Medicul Dănuț Ceamburu răspunde: „Nu aveți de ce să vă îngrijorați. Este absolut normal ceea ce se întâmplă. Petele roșii apar din cauza contactului cu apa caldă. Este o reacție vasomotorie specifică fiecărui individ. Este absolut normal să apară pete roșii în urma contactului cu apa caldă. Copilul dumneavoastră nu suferă de nicio afecțiune a pielii”.
   Dacă ești bolnav și cauți un remediu, dacă te îngrijorează starea sănătății tale, dacă vrei doar să previi anumite afecțiuni și nu vrei să te plimbi prin spitale, e cazul să ne scrii. Bolile, durerea ne afectează viața, motiv pentru care nu este bine să amânăm la  nesfârșit. Medicul Dănuț Ceamburu îți va răspunde, prin intermediul cotidianului nostru, la orice întrebare legată de sănătate.
   Întrebările pot fi trimise pe adresele de e-mail roxana.sava@monitorulvn.ro, redactie@monitorulvn.ro sau pe adresa str. Bucegi nr. 21, Focșani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?