Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Negru ar fi vrut în văzul tuturor


   Blaga și ai lui au venit ieri la Focșani să convingă mâna de pedeliști care a mai rămas prin Vrancea să-l aleagă pe el șef, nu pe Lenuța.
   Stolojan vorbea, lumea la balcon căsca, Negru iarăși circ făcea. Lui Blaga îi reproșa că atunci când fu belea, la Focșani el nu venea și că baltă îi lăsa. Mai pe șleau, când îl reținură/arestară pe Trașcaliu, cică se întâlniră Flutur și cu Postolache de-au negociat să-l pună pe primarele din Å¢ifești interimar. Întâlnirea avu loc la ceas de taină la un restaurant de fițe din…. Păunești. Dar Negru ar fi vrut în văzul tuturor activiștilor să se facă numirea, că lui îi place în public.
   Reproșurile nu se opriră și alți doi interveniră. Primarele Chirilă de la Biliești și Partene, fostul de la Anif, i-au clănțănit pe ăia care în buzdugane, săbii și pistoale nu se bat, ci-n replici tăioase pe Facebook.
   Apropo de Facebook, Secărel, bietu’ de el, nu răspunse la apel. Adicătelea, își arătă prin absență, susținerea pentru Lenuța. Nu-i văzurăm nici pe Diaconu, nici pe Postolache. Bine, dânsu’ a zis că se retrage, apoi și-a retras retragerea. Ca la ei la nimeni. Sau, cu alte cuvinte, fie la ei acolo!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?