Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Doi călăreţi au intrat în coliziune cu maşina unui poliţist


   Un ofițer de poliție, care își desfășoară activitatea la Secția de Poliție Rurală numărul 8 Tulnici, a fost implicat, luni seara, într-un accident rutier. Evenimentul, care s-a soldat cu rănirea unui tânăr și cu avarierea serioasă a mașinii polițistului, s-a produs în jurul orei 19.00, în centrul comunei Negrilești.
   Potrivit primelor informații, doi călăreți au apărut în fața mașinii polițistului, iar acesta din urmă nu a mai putut evita impactul. Subinspectorul de poliție Adrian Cherciu se afla în afara orelor de serviciu și conducea un autoturism Ford Focus. El mergea la Negrilești pentru a-și duce un coleg la serviciu, la Postul de Poliție din comună. În centrul localității, unde este și o curbă, doi cai, pe care se aflau Gabriel Pogan și Ionuț Eșanu, au ieșit în fața mașinii polițistului, care nu a mai putut evita impactul.  
Martorii ne-au povestit că unul dintre cai a sărit peste autoturismul condus de polițist, iar celălalt s-a izbit de acesta. În urma impactului, Gabriel Pogan s-a ales cu răni ușoare. El a fost preluat de un echipaj al ambulanței și dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru investigații suplimentare. Polițistul de la volan și colegul său nu au pățit nimic. Nu același lucru s-a întâmplat și cu autoturismul Ford Focus, care a fost avariat serios de copitele cailor.
   Colegii polițistului implicat în accident, care au făcut verificări la fața locului, spun că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Poliției Rutiere Vrancea. „La data de 25 februarie a.c., ora 19.15, pe DJ 205 L, în comuna Negrilești, P. Gabriel, de 28 de ani și E. Ionuț, de 20 de ani, din localitate, în timp ce se deplasau ecvestru, au pătruns pe contrasens, unde au intrat în coliziune cu autoturismul marca Ford Focus, condus regulamentar de C. Adrian de 22 de ani, subinspector de poliție în cadrul IPJ Vrancea, care se afla în afara servi-ciului. În urma impactului, P. Gabriel a fost rănit ușor și autoturismul avariat. La testarea cu aparatul alcoolscop, rezultatul a fost negativ pentru toate persoanele implicate. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a declarat inspectorul principal Adrian Dochioiu, de la Biroul de presă al IPJ Vrancea.
   Colegii polițistului, care au efectuat cercetări la fața locului, ne-au spus că subinspectorul Adrian Cherciu a avut noroc, în condițiile în care unul dintre cai a sărit peste capota, parbrizul și cupola mașinii, fiind proiectat în partea din spate a autoturismului. Potrivit oamenilor legii, evenimentul s-ar fi putut termina mult mai rău dacă polițistul nu ar fi apucat să tragă puțin de volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?