Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Judecat pentru că a furat un moped


   Florin Alexandru Trifan, din Răcoasa, a fost trimis în judecată pentru furt. Potrivit rechizitoriului, acesta a sustras de la Costel P. un moped, precum și o sumă  de bani. Fapta a fost comisă în luna aprilie a anului trecut, iar vehiculul a fost recuperat de la Câmpuri, în stare de nefuncționare.
   O consăteancă de-a inculpatului a povestit instanței că, în noaptea de 24 spre 25 aprilie 2012, trei indivizi, printre care l-a recunoscut pe Trifan, încercau să pornească un motoscuter chiar în fața porții ei. Aceasta și-a mai amintit că pe motoscuter au urcat, apoi, amicii lui Florin Trifan, iar acesta a plecat cu un moped, în direcția Câmpuri. „A doua zi, când am găsit plăcuța cu numărul de înmatriculare, mi-am dat seama că fusese aruncată de cei trei, așa că am anunțat Poliția, semnalând cele întâmplate”, a declarat ea.
   Tot la audieri, păgubitul a solicitat obligarea lui Trifan la plata sumei de 2.000 de lei, reprezentând contravaloarea mopedului stricat, precum și a sumei de 1.500 de lei, despre care a susținut că se afla în portbagaj. Florin Trifan a fost citat cu mandat de aducere pentru a da declarații la termenul din luna martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?