Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Un şofer băut, un altul fără permis


   Un șofer din Focșani și un altul din Jariștea vor ajunge în fața judecătorilor, unul pentru că a condus pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, iar celălalt pentru că a condus deși nu poseda permis de conducere.
   Constantin F., de 57 de ani, din Focșani, este acuzat de conducere cu o alcoolemie de 1,30 grame la mie alcool pur în sânge. Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată, la data de 19 septembrie 2012, bărbatul a fost oprit în localitatea Jariștea de polițiști, pentru un control de rutină. În urma efectuării controlului, s-a constatat că șoferul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Constantin a recunoscut comiterea faptei. Acesta nu este cunoscut cu antecedente penale.
   Cel de-al doilea șofer trimis în judecată de procurori, săptămâna trecută, se numește Florin B., de 26 de ani, din Jariștea. Potrivit actului de sesizare a instanței de judecată, pe 4 octombrie, tânărul a fost oprit în trafic de polițiști. În urma controlului, oamenii legii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere. În faza premergătoare actelor de urmărire penală, Florin a declarat că este cursant al unei școli de șoferi. Ulterior, nu s-a mai prezentat pentru a da declarații, fiind plecat din țară.
   Ambii șoferi vor fi judecați la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?