Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Consiliul Judeţean se reuneşte în şedinţă ordinară


   Consiliul Județean Vrancea se reunește, marți, în ședință ordinară având pe ordinea de zi 21  de proiecte de hotărâre inițiate de președintele Marian Oprișan.
   Printre acestea se află proiectele de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare de învățământ special liceal și special postliceal din județul Vrancea, pentru anul școlar 2013 – 2014, desemnarea unor reprezentanți în Comisia de Orientare Åžcolară și Profesională din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Focșani și în Comisia de contestații pentru ocuparea funcțiilor specifice comitetului director al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani. 
   Plenul Consiliului Județean va decide asupra necesității constituirii unei comisii de analiză și notare a proiectului de management  pentru Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale, Artelor și Meseriilor Vrancea, a comisiei de soluționare a contestațiilor și aprobarea caietului de obiective pentru managementul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale, Artelor și Meseriilor Vrancea. O comisie asemănătoare va fi constituită și pentru  Muzeul Vrancei.
   Totodată, va fi actualizat și însușit inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al județului Vrancea, dar și inventarul bunurilor care aparțin domeniului privat al județului Vrancea.
   Consiliul Județean va mai dezbate și proiectele de hotărâre privind modificarea Programului județean de transport public de persoane prin curse regulate pentru perioada 2008 – 2013, completarea Programului județean de transport public de persoane prin curse regulate pentru perioada 2013 – 2019, stabilirea nivelului contribuției anuale a unităților administrativ – teritoriale la finanțarea cheltuielilor ce se referă la furnizarea  de servicii sociale, pe anul 2013 și aprobarea rezultatului execuției bugetului local obținut de unitatea administrativ – teritorială județul Vrancea, pe anul 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?