Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Scrisori de la cititori. Maşinile studenţilor şi cea a profesorului Neagu, vandalizate


„ÎNTREBARE PENTRU MUNICIPALITATE ÅžI POLIÅ¢IA FOCÅžANI…
Facultatea de Psihologie și Åžtiințele Educației, Departamentul Formarea Profesorilor Focșani are sediul în localul Liceului Tehnologic ,,G. G. Longinescu” din Focșani.
Vineri, 4 noiembrie 2016, orele 19.00, după terminarea cursurilor de master, am constatat că toate mașinile studenților și mașina mea (7-8), parcate în spatele Liceului (Strada Săgeții), lângă trotuarul din dreptul curții aveau numerele de înmatriculare smulse. E drept că numerele nu au fost furate de la toate mașinile, fiind puse pe capotele mașinilor, dar fapta este un atentat la siguranța avutului personal, a circulației și a provocat destul de multe pagube, sistemul de prindere fiind afectat și trebuind să fie înlocuit.
Întrebarea noastră este dacă în zona Obor sunt alte reguli de circulație și de conviețuire, dacă circulația și staționarea sunt interzise după o anumită oră și anumitor persoane?!!
Dacă da, s-o știm și noi, dacă nu…, municipalitatea, poliția și organele de ordine să-și facă datoria.
Credem că și acestea sunt priorități ale organelor alese și ale celor numite. Åžtie toată lumea cât pătimește Liceul Tehnologic ,,G. G. Longinescu” din cauza ,,Vecinilor” și vecinătăților!!!
Așteptăm cu interes o reacție a celor vizați, pentru că faptele s-au petrecut pe domeniul public și poate că fapta nu va fi una ,,cu autor necunoscut”!!!”

                                Prof. Costică NEAGU     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?