Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un focşănean s-a spânzurat pentru că era sărac şi gelos


   Două persoane și-au pus capăt zilelor, luni. Alte două au vrut să încheie socotelile cu viața, dar au fost salvate. Este vorba de o gravidă de 26 de ani și de un adolescent de 17 ani.

   Daniel O., de 49 de ani, din Focșani, a fost găsit spânzurat luni dimineață. El și-a pus capăt zilelor în noaptea de duminică spre luni, iar soția sa a sunat la poliție în prima zi a săptămânii, la ora 8.00. În urma sesizării, o echipă din cadrul Poliției municipiului Focșani s-a deplasat la locuința bărbatului pentru a face investigații. Potrivit polițiștilor, pe trupul neînsuflețit nu au fost observate urme vizibile de violență, cu excepția celor provocate de ștreang. „La data de 18 februarie a.c., la ora 8.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că O. Daniel., de 49 de ani, din localitate, a fost găsit spânzurat în locuința sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții”, a spus inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
   Bărbatul a lăsat un bilet prin care și-a explicat gestul. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, din biletul de adio adresat soției a reieșit că și-a pus capăt zilelor deoarece se săturase de sărăcie și pentru că era gelos.
   În aceeași zi, un bărbat de 56 de ani, care locuia în județul Buzău, și-a pus capăt zilelor în casa părintească din comuna vrânceană Ciorăști. Motivul pentru care Mitică N. și-a luat viața este un mister. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de un membru al familiei, care a alertat poliția. „La data de 18 februarie a.c., ora 14.00, polițiștii din Ciorăști au fost sesizați despre faptul că N. Mitică, de 56 de ani, din municipiul Buzău, a fost găsit spânzurat în locuința mamei sale, din Ciorăști. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzei morții”, a adăugat inspectorul Toader. 
   Totodată, polițiștii vrânceni fac verificări și cu privire la modul în care a survenit decesul unei alte persoane. În acest ultim caz, nu există suspiciuni nici că persoana decedată și-a luat viața și nici că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.
   Tot luni, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a ajuns o tânără de 26 de ani, din comuna Nereju. Ea își tăiase venele, fără să se gândească la faptul că poartă în pântece un copil. În aceeași zi, un băiat de 17 ani, din Mărășești, a vrut să se sinucidă „din dragoste”. Înainte de a înghiți mai multe pastile, băiatul i-ar fi trimis prietenei sale un mesaj, prin care o înștiința că se va sinucide. Cadrele medicale ne-au precizat că adolescentul a înghițit cinci tablete de Voltaren și câte zece tablete de Aspirină și Paracetamol. După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale, băiatului i-a fost înmânat un bilet de trimitere la Secția de Psihiatrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?