Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Vivienne Westwood i-a cerut ducesei Catherine să îşi cumpere mai puţine haine


   O creatoare de modă britanică i-a cerut, duminică, ducesei Catherine, soția prințului William, să nu își cumpere prea multe haine, pentru a proteja astfel mediul înconjurător.
   Cu puțin timp înainte de prezentarea de modă organizată de cel de-al doilea brand al ei, Red Label, la Săptămâna Modei de la Londra, excentrica și celebra creatoare de modă britanică Vivienne Westwood a fost întrebată de reprezentanții presei în legătură cu sfaturile pe care ar dori să le ofere ducesei Catherine, care a devenit o figură importantă în universul modei. „Nu am niciun sfat să îi dau, poate doar acesta: cred că ar fi bine să își poarte hainele de mai multe ori, pentru că acest lucru este benefic pentru mediul înconjurător și ea ar transmite astfel un mesaj foarte bun”, a declarat creatoarea în vârstă de 71 de ani. „Dacă tot depui atât de multe eforturi pentru a găsi o ținută care îți place, atunci ar fi mai bine să o porți pentru o vreme”, a continuat Vivienne Westwood, care a distribuit invitaților prezenți la show-ul ei de modă o „Cartă a revoluției climatice”, îndemnând publicul „să cumpere mai puțin, să își aleagă hainele cu atenție și să le poarte mai mult timp”. „Vreau să spun că nu aveți nevoie de o ținută roșie într-o zi și de o alta aproape identică, albastră, a doua zi”, a adăugat Westwood, care a purtat, duminică seară, unul dintre tricourile pe care le comercializează pentru a-l sprijini pe fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange.
   Vivienne Westwood și-a prezentat colecția în cadrul unui show de modă ce a fost organizat la galeria de artă contemporană Saatchi Gallery din Londra. Vivienne Westwood s-a născut pe 8 aprilie 1941 și este considerată una dintre cele mai originale creatoare de modă din Marea Britanie, find renumită pentru includerea în haute couture a multor elemente preluate din stilurile modern punk și new wave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?