Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Focşăneni din Bahne, executaţi silit


   Primăria Focșani continuă demersurile de a recupera datoriile de la focșănenii care au uitat să își plătească taxele și impozitele locale sau amenzile. Reprezentanții Serviciului de taxe și impozite locale au anunțat că pentru 35 de focșăneni s-a început procedura de executare silită, prin emiterea somațiilor și titlurilor executorii, potrivit Codului de procedură fiscală în cazul creanțelor bugetare. Cetățenii vizați locuiesc în cartierul Bahne, pe străzile Aleea Căminului, Pictor Grigorescu, Rarău, Lupeni, Dornei, 8 Martie, Petre Liciu, Siretului și Alexandru Vlahuță.
    De asemenea, pentru alți doi debitori, Aurelian Bălan – Strada Lupeni și Valeriu Bucur – Strada Cuza Vodă, continuă procedura de executare silită, prin emiterea proceselor verbale de sechestru, în urma titlurilor executorii, ca urmare a neachitării la termen a obligațiilor rezultate din diverse acte administrativ fiscale. „Actul administrativ fiscal poate fi consultat de titularul acestuia la sediul Primăriei Municipiului Focșani. Prezentul act administrativ fiscal se consideră comunicat în a 15-a zi de la data publicării anunțului”, transmite Meluș Nazâru, șeful Serviciului de Taxe și Impozite Locale.
    Primarul Decebal Bacinschi a atras atenția în urmă cu câteva zile asupra „pietrei de moară” pe care o constituie amenzile sau impozitele neplătite, care atârnă asupra bugetului local. Edilul spune că aceste datorii neîncasate însumează circa 500 milioane de lei, echivalent cu bugetul Primăriei Focșani pentru un an de zile.

Lista completă a datornicilor o puteți consulta AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?