Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Tătici judecaţi pentru abandon de familie


   Trei tați vor fi judecați pentru abandon de familie, după ce au „uitat ” să plătească pensia alimentară copiilor pe care i-au lăsat după despărțire în grija fostelor neveste. Valentin T., de 25 de ani, din municipiul Focșani este acuzat printr-un rechizitoriu al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani că, începând din luna septembrie 2010, nu a mai achitat cei 145 de lei lunar, la care era obligat printr-o hotărâre judecătorească. Omul este plecat în străinătate și nu a putut fi audiat de către anchetatori, pentru a da explicații despre aceste acuzații.
   Un alt caz de abandon de familie, finalizat de procurori zilele trecute, este cel al lui Vasile M., de 63 de ani, din comuna Valea Sării. Potrivit actului de sesizare a instanței de judecată, începând din luna mai 2012, acesta nu ar mai fi achitat pensia de întreținere pentru un copil, în valoare de 111 lei. Omul a recunoscut că nu a avut posibilități să dea copilului suma la care a fost obligat.
   Un alt caz de abandon, pe care l-au avut de soluționat procurorii, este cel al lui Alin M., de 37 de ani, din localitatea Broșteni. Potrivit rechizitoriului de trimitere în judecată, începând cu luna mai a anului 2011, bărbatul nu a mai plătit pensia de 150 de lei în favoarea copilului său. În prezent este plecat în străinătate și nu a putut fi găsit pentru a da declarații în fața anchetatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?