Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

„Implică-te. Salvează pădurile!”


   Elevii de gimnaziu și liceu din Vrancea pot intra în competiție cu colegii lor din întreaga țară, în cadrul concursului european „Implică-te. Salvează pădurile!”, organizat de Fundația TERRA Mileniul III și Asociația Alma-Ro. Participanții trebuie să realizeze o campanie de comunicare socială pe tema protecției pădurilor lumii. Tinerii trebuie să alcătuiască echipe de minim patru elevi și un profesor coordonator care să conceapă proiectul unei campanii de comunicare prin fotografii, desene, filme, colaje, blog sau o combinație dintre acestea. „Acest produs trebuie să demonstreze modul în care echipa dorește să se implice în conservarea, protejarea și salvarea pădurilor. Echipele câștigătoare vor fi premiate cu câte 250 de euro, bani ce vor fi folosiți pentru implementarea campaniilor în școli”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
   Concursul are două secțiuni de vârstă: gimnaziu (11 – 14 ani) și liceu (15 – 18 ani), fiecare secțiune fiind premiată. Lucrările pot fi trimise la adresa poștală:  Fundația TERRA Mileniul III, Str. Armand Călinescu nr. 7, etaj 5, ap. 20, Sector 2, 021011, București, sau la adresa de e-mail: liudmila.mehedinteanu@terramileniultrei.ro.
   „Termenul limită de trimitere a lucrărilor este 15 aprilie 2013. Cele mai bune 6 lucrări, selectate de organizatori în funcție de originalitatea și impactul potențial al campaniei, vor fi publicate pe site-ul proiectului: www.forestintheworld.org. Proiectele finaliste vor fi evaluate de un juriu internațional, iar două dintre ele vor fi desemnate câștigătoare”, transmit organizatorii. 
    Echipele câștigătoare vor fi anunțate în data de 30 mai 2013 și vor primi câte un premiu în valoare de 250 de euro. Premiul se va folosi pentru implementarea campaniei de comunicare socială la nivelul școlii. Regulamentul concursului și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul Terra Mileniul III.
Concursul „Implică-te. Salvează pădurile!” face parte din proiectul internațional „Educație pentru management sustenabil și responsabil al pădurilor lumii”, finanțat de EuropeAid, și își propune să conștientizeze elevii cu privire la importanța pădurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?