Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Amendaţi pentru că transportau materiale feroase fără documente legale


   Mai multe persoane din comuna Slobozia Bradului au fost amendate de polițiștii brăileni pentru că transportau fier fără documente de proveniență. Miercuri, polițiștii i-au identificat pe  T.P., de 30 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce transporta cu autoutilitara, pe strada Narciselor, din comuna Åžuțești, cantitatea de 286 kilograme deșeuri din fier, și pe M.D., de 20 de ani, din satul Cornetu, comuna Slobozia Bradului, pe DN 22, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Åžuțești, în timp ce transporta cu autoutilitara cantitatea de 109 kilograme deșeuri feroase.
   De asemenea, au mai fost depistați V.R., de 35 de ani, din satul Liești, comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 202A, în care se aflau 120 de kilograme de materiale feroase, și I.C., de 22 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce transporta cu autoutilitara, pe DN 22, între localitățile Åžuțești și Gradiștea, cantitatea de 510 kilograme deșeuri feroase.
   Cei patru vrânceni au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiecare, iar materialele feroase au fost ridicate în vederea confiscării și valorificării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?