Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Wilson, Wilsonică şi Somna, reţinuţi pentru trafic de droguri


   Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) și mascații au luat cu asalt șase imobile din cartierul CFR, ieri dimineață, în căutarea unor persoane suspectate de trafic de droguri. În paralel, anchetatorii au percheziționat și un imobil din Constanța, de unde se presupune că își procurau vrâncenii „marfa”. Au fost găsite sute de plicuri cu substanțe etnobotanice, dar și hașiș.
   Aproximativ 25 de persoane, printre care și femei, au ajuns la sediul DIICOT- Biroul Teritorial Vrancea pentru a fi audiate. Unii dintre suspecți au ajuns la sediul DIICOT în papuci de casă. Anchetatorii au trimis probe din substanțele găsite la un laborator, pentru ca specialiștii să stabilească despre ce este vorba.
   Anchetatorii ne-au precizat că cinci persoane sunt cercetate, iar restul sunt martore. Potrivit procurorilor, pe numele lui Ionel Ispas, zis „Wilson”, Vasile Scarlat, zis „Wilsonică”, Constantin Scârlet, Somna Carabulea și Gina Dragu au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să ajungă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Cei cinci sunt cercetați pentru trafic de droguri și constituire de grup infracțional organizat.
   Anchetatorii spun că drogurile erau cumpărate de la Gina Dragu, care locuiește în Constanța, dar ale cărei rude stau în Focșani. Gruparea era monitorizată de mai bine de patru luni, timp în care membrii ei au vândut droguri și unor investigatori sub acoperire. Anchetatorii ne-au spus că Gina Dragu a deținut, în urmă cu câțiva ani, un magazin unde vindea etnobotanice.

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?