Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Consilierul otevist Bâcu şi Aurel primeşte informări pe o adresă de email ciudată


   Consilierul otevist Bâcu și Aurel primește informări, proiecte, ce știm noi… poate poze, videoclipuri, recenzii pe o adresă de email cel puțin ciudată pentru momentul la care ne aflăm: bacuaurelprimar@yahoo.com. Domnu’ consilier, adaptați-vă și dumneavoastră la realitate, acum sunteți consilier local și trebuie să fiți bine ancorat în concret. Nu de alta, dar focșănenii au nevoie de infrastructură modernă, nu de vise de mărire.

   Cică Stoenoiu, fost șef la Ambulanță, fost inspector la DSP, actualmente medic la Spitalul Dumbrăveni, a pregătit o masă mare cu lăutari, artificii, confetti, prăjituri și fursecuri asortate, pahare din plastic și sticle de șampanie (bine, poate exagerăm puțin). Masa era pentru succesul fulminant pe care avea, credea el, să-l înregistreze după susținerea concursului pentru postul de director medical de la Dumbrăveni. Când a aflat însă că a fost amânat concursul, a început să strângă totul de pe mese. Chiar nu exagerăm de data asta.

   Graurul inspector zice că nu contează c-a fost condamnat, că atunci când s-a urcat băut la volan nu era mare mahăr prin ISJ, ci un simplu profesor, dar nu-și mai amintește unitatea de învățământ. În plus, a comis această infracțiune pentru că, aflat la o petrecere, a trebuit să ducă de urgență pe cineva la spital. Aaaa, păi desigur domnu’ inspector. Åži marmota?

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?