Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Actorul Bruce Willis, numit “ignorant, incoerent şi tâmpit”


   Actorul american Bruce Willis își promovează noul său film, „A Good Day to Die Hard/Åži mai greu de ucis”, care va avea premieră în mai multe țări pe 13 februarie. Actorul a fost invitat la o emisiune a postului BBC – The One Show – pentru a-și promova noul film, însă prestația sa a fost extrem de criticată.
   Bruce Willis a fost catalogat de telespectatori ca fiind „ignorant, incoerent și de-a dreptul tâmpit”. „Mi s-a întâmplat rar să-mi fie milă de Matt și Alex (n.r. – prezentatorii emisiunii), dar asta a fost o tortură. Au încercat disperați să-i pună întrebări prin care să scoată ceva interesant de la el, însă Bruce Willis nu a făcut altceva decât să mormăie și să fie incoerent”, a scris un telespectator pe forumul emisiunii. „Au crezut că au apucat pe Dumnezeu de un picior pentru că au adus în emisiune o vedetă de la Hollywood, însă Willis a demonstrat că nu este decât un tâmpit”, este un alt comentariu.
   De-a lungul interviului, actorul american s-a limitat la a răspunde monosilabic, de cele mai multe ori fără se se înțeleagă ce spune, singurul lucru ce pare să-i fi trezit interesul fiind denumirea filmului în care joacă. El a declarat că titlul este lipsit de sens și le-a cerut părerea prezentatorilor. „Ce părere v-a făcut titlul? Ați fost confuzi, nu-i așa? Nu prea înțeleg. Este o zi bună să mori greu? Nu, încă mă mai gândesc. Este un titlu dificil. „A good day to die hard”? Este ca și cum: Fă-ți un sandiș și hai să mergem la cumpărături, apoi fii greu de ucis. Nu prea are sens”, a spus actorul.
   Un alt telespectator l-a numit pe Willis „ignorant”: „A fost o apariție rușinoasă și vreau să-i felicit pe prezentatori care au făcut tot ce-au putut cu un ignorant, căruia nu i-a păsat de nimic”. Acesta este al cincilea film din seria „Die Hard”, care a apărut în 1988. În această nouă producție, John McLane (Willis) se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificații în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în ițele unei complicate povești în care este implicat și un mafiot rus, tată și fiu făcând din acest punct tot posibilul pentru a-și proteja unul-altuia viețile și de a elimina pericolul ce amenință democrația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

_ga

Other

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?