Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Noul Golf GTI se pregăteşte de lansare


Volkswagen speră să cucerească piața cu noul Golf GTI. Cel mai mare vis al Volkswagen este să devină brandul auto numărul 1 până în 2018. Åži, să recunoaștem, actuala generație de Golf nu ajută la asta prea mult.
Acesta este motivul pentru care compania a decis să scoată următorul model în 2013, un an mai devreme decât cel planificat inițial. Cu noua generație de Polo ce arată destul de bine, Golf VII va trebui să vină cu un stil care-l va diferenția de restul hatchbackurilor din gama Volkswagen.
Mașina va crește în dimensiuni pentru a oferi un spațiu interior mai bun ce va avea materiale de calitate și unele caracteristici inovatoare, cum ar fi un ecran tactil de opt inch pe partea de sus a consolei centrale. Noul Golf va  împărți noua arhitectură Modulare Querbaukasten (MBq) cu următorul Audi A3 care va ieși pe piață, de asemenea, în 2013. Sub capotă vom găsi același motor cu injecție directă turbo (TSI) pe benzină, cu patru cilindri, între 1,2 și 2 litri și, posibil, o versiune hibrid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?