Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Cămin Cultural nou pentru sătenii din Bodeşti-Vrâncioaia


   Locuitorii satului Bodești, din comuna Vrâncioaia, au un Cămin Cultural nou. Investiția a fost realizată cu bani de la bugetul local și a fost dată în folosință de curând. Primarul Ionică Danțiș a precizat că sala de festivități are o capacitate de 140 de locuri, bucătărie proprie dotată cu toate cele necesare începând de la furculițe și cești de cafea până la aragaz și frigider. Imobilul poate fi folosit pentru nunți, botezuri și chiar pentru pomeni de către localnicii din Bodești.
   Familia primarului Danțiș a făcut o donație bisericii din sat, respectiv o stație de amplificare de 100 de wați cu microfoane cu lavalieră ce va deservi lăcașul de cult.
   În timpul derulării lucrărilor la sala de festivități din sat a fost refăcut și acoperișul Åžcolii cu clasele I-IV. De asemenea, a fost construit un gard de protecție în jurul Căminului și au fost montate mai multe lămpi de iluminat stradal. „Sala de festivități a fost dotată cu tot ce este nevoie pentru a se putea face o nuntă, un botez sau chiar o înmormântare. Am realizat acest obiectiv în urma discuțiilor cu oamenii de aici, care au spus că aveau nevoie de așa ceva. Capacitatea este de 140 de locuri pe scaune, fiind disponibilă oricând cetățenilor care au de făcut orice fel de eveniment. Am făcut inaugurarea și oamenii s-au declarat mulțumiți”, a spus Ionică Danțiș, primarul de la Vrâncioaia.
   Cât privește Sala de festivități din satul Muncei, aceasta va fi inaugurată de Paști. Primarul Ionică Danțiș spune că edificiul este realizat cu sprijinul Obștii „Chiliile Zboinei Spinești”. Sala are în componență, pe lângă salonul de nunți și botezuri, spațiu pentru bibliotecă și pentru sediul Obștii. De remarcat este faptul că imobilul respectiv este dotat și cu trei camere de găzduire, va avea încălzire proprie, apă curentă și fosă septică. „Eu știu că tot ceea ce facem la nivelul comunei Vrîncioaia este pentru locuitorii de aici. În fiecare zi iau pulsul sătenilor, sunt în mijlocul lor și nu fac altceva decât să le rezolv problemele cu care se confruntă. Mă bucur când putem să facem edificii de interes pentru localitatea noastră”, a mai spus primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?