Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Focşănean de 48 de ani, dispărut în condiţii suspecte


   Un bărbat din Focșani, în vârstă de 48 de ani, care a dispărut în condiții  suspecte, este căutat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale de mai bine de două săptămâni. Adolsică Taftă, originar din satul Poiana, comuna Vrâncioaia, cu domiciliul în Focșani, ar fi fost văzut ultima dată pe 23 ia-nuarie, chiar de administratorul blocului în care locuiește.
   Adolsică Taftă este divorțat de mai bine de 10 ani și locuia singur, într-o garsonieră din cartierul CFR. Oamenii legii spun că avea un viciu, respectiv alcoolul. Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-a stabilit că pe data de 19 ianuarie, într-o sâmbătă, bărbatul ar fi mers cu un prieten, cu mașina, înspre Andreiașu. În ziua următoare, el a discutat la telefon cu un prieten, care a mai încercat să ia legătura cu bărbatul dispărut și în zilele următoare. Pentru că telefonul nu mai suna, a luat legătura cu rudele bărbatului, de la Vrâncioaia, care au venit la Focșani. Văzând că nu dau de Adolsică, pe data de 30 ianuarie a fost sesizată dispariția.
   Inițial s-a spus că bărbatul ar fi dispărut de pe data de 20 ianuarie, dar în urma discuțiilor purtate cu administratorul blocului în care acesta locuiește s-a stabilit că ar fi dispărut pe 23 ianuarie. Apartamentul în care locuia bărbatul a fost găsit încuiat. Oamenii legii au ajuns în interior împreună cu două rude ale bărbatului, venite tocmai de la Vrâncioaia. Casa nu era răvășită, iar telefonul mobil al acestuia și documentele au fost găsite în interior. Totodată, mama bărbatului dispărut a discutat cu polițiștii și a dat probe ADN.
   La un moment dat, oamenii legii au legat dispariția bărbatului de craniul găsit în apropierea unei societăți comerciale, situată la intrarea în cartierul Unirea, din Odobești. Aceste cercetări au eșuat, deoarece craniul a fost găsit în dimineața zilei de 22 ianuarie, iar administratorul le-a spus oamenilor legii că ultima dată l-a văzut pe Adolsică pe 23 ianuarie. Despre dispariția bărbatului se discuta, ieri dimineață, și la o spălătorie din Focșani. Persoanele spuneau că bărbatul ar fi avut ceva datorii de achitat.
   Polițiștii iau în calcul toate variantele. Ei nu exclud ca dispărutul să fi decedat pe undeva sau să-și fi pus capăt zilelor. Aceștia au adăugat că au discutat și cu o parte dintre colegii de muncă ai bărbatului. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?