Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Concursurile „Cangurul” revin cu noi provocări


   Elevii de clasele III-XII, buni cunoscători ai limbilor engleză și germană, sunt invitați să participe la Concursul „Cangurul Lingvistic”, secțiunea Engleză – Germană. Pentru școlile din mediul rural, înscrierile au loc chiar astăzi, iar pentru unitățile de învățământ din mediul urban joi, 31 ianuarie. Pentru această ediție, profesorii pot opta pentru una dintre cele două date de susținere a concursului: joi, 7 februarie sau sâmbătă, 9 martie 2013. Subiectele vor fi însă diferite.
Pentru înscrieri sau alte detalii suplimentare cei interesați pot suna la numerele de telefon 021.243.40.35 sau 021.243.40.36. De asemenea, se pot face înscrieri și pe e-mail la adresa fies@cangurul.ro. „Cangurul Lingvistic” este cuprins în calendarul competițional aprobat de Ministerul Educației.
   De asemenea, înscrieri se pot face și la Concursul „Căngurașul Matematician”- pentru învățământul primar, concursul urmând a fi susținut în data de 28 februarie, în școlile care îl pot susține fără a afecta programul școlar, sau în ziua de 2 martie, pentru celelalte școli.
   Concursul Internațional de Matematică Aplicată „Cangurul”, clasele IV-XII, este programat să se desfășoare pe 22 martie în școlile care pot susține concursul fără a afecta programul școlar sau în data de 2 aprilie, în săptămâna denumită „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, pentru celelalte școli.
    Tot în cadrul concursurilor „Cangurul”, în data de 24 sau 25 mai va fi organizat „Cangurul Lingvist”, secțiunea „Poveștile Cangurului” pentru elevii de clasele  I-IV. „Căngurașul Explorator” este concursul ce se adresează copiilor de clasele clasele I-IV, fiind programat să se desfășoare pe 4 aprilie, în cadrul săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?